Fórum školy       /       inspiruj.cz       /       Hud. skupina JEWEL SK        Fórum skupiny       /       Autofann        Fórum Autofannu  

14. Choroba a zdravie

OBSAH:
14,1 - Choroba a zdravie
14,2 - Chronické a smrteľné ochorenia

Poznámka:
Táto séria channelingov sa konala pred živým publikom, od polovice roku 2004. Jazyk týchto správ je už menej formálny ako v prvých piatich kapitolách o Pracovníkoch svetla. Zároveň sú v každej správe zahrnuté otázky z publika a odpovede od Jeshua.

14,1 - Choroba a zdravie

E-mail Tlačiť PDF

Drahí priatelia, srdečne Vás vítam a posielam Vám všetku svoju lásku. Milujem Vás všetkých tak vrúcne. Moja Láska k Vám nie je len univerzálna, ale má tiež osobný nádych, pretože som mnohých z Vás poznal, keď som bol medzi Vami tu na Zemi.

Ja som Jeshua. Žil som na Zemi ako Ježiš a bol som medzi ľuďmi, aby som svedčil o Láske, ktorá je dostupná nám všetkým zo Zdroja, ktorí leží v nás. TERAZ nadišiel čas, aby ste VY prevzali pochodeň. VY ste semená, ktoré dnes kvitnú. Toto je význam znovuzrodenia KRISTA. Ja, človek, ktorí kedysi žil na Zemi, nie som ten, kto je viazaný k návratu, to vo Vás sa rodí vesmírna sila KRISTOVEJ energie. Som tak rád, že Vás môžem podporiť v tomto procese tak, že som s Vami týmto spôsobom.

Na začiatku tohto sedenia sa ma Pamela a Gerrit spýtali, akým otázkam by som sa chcel dnes venovať a ja som im povedal: „Na tom nezáleží, chcem len byť s Vami“. Jednoducho sa Vás chcem dotknúť mojou energiou a pripomenúť Vám Vašu vlastnú veľkosť. Jediný účel šírenia mojej energie k Vám je, aby ste vnútri cítili plameň jasnosti, plameň Vašej pravdy.
     To je podstata KRISTOVEJ energie.
     Ja som bol raný nositeľ tohto plameňa, ale teraz nastal čas, aby ste VY niesli ďalej pochodeň. Je dôležité aby ste vnútri prijali kto ste. VY nesiete túto pochodeň so sebou a musíte si uvedomiť, že nadišiel čas, aby ste ju ukázali svetu, pretože svet na to čaká. Toto je čas premeny, čas veľkých zmien, ktoré ukazujú mnohé tváre, temné aj svetlé.

Dozrel čas pre ľudí, ktorí majú širší rozhľad, ktorí dokážu sledovať všetky prejavy Temnoty a Svetla z kľudného a pokojného stavu mysle, a ktorí sú schopní byť prítomní v Láske, bez posudzovania.

Posledná úprava ( Štvrtok, 18 Marec 2010 11:04 ) Čítať viac...

14,2 - Chronické a smrteľné ochorenia

E-mail Tlačiť PDF

Účelom choroby je, aby ste získali lepšie a hlbšie pochopenie seba samého. Keď to urobíte a pokračujete v liečivom procese, výsledkom je často fyzické zotavenie. Avšak nefunguje to vždy týmto spôsobom. Niektoré choroby nezmiznú dokonca ani keď sa zdá, že ste sa dostali až ku koreňom v pozadí ležiacej emocionálnej blokády. Toto je prípad chronických ochorení.

V prípade chronického ochorenia existujú trvalé fyzické problémy, ktoré sa stále opakujú. Hlavne v zraniteľných obdobiach, keď stratíte kontakt so svojim vnútorným JA, sa symptómy znova objavia dokonca so zvyšujúcim sa stupňom. To môže byť dosť demoralizujúce. Preto je dôležité zvážiť chorobu zo širšej perspektívy.

Posledná úprava ( Štvrtok, 18 Marec 2010 12:42 ) Čítať viac...