Fórum školy       /       inspiruj.cz       /       Hud. skupina JEWEL SK        Fórum skupiny       /       Autofann        Fórum Autofannu  

10. Mužské a ženské energie

OBSAH:
10,1 - Mužské a ženské energie

Poznámka:
Táto séria channelingov sa konala pred živým publikom, od polovice roku 2004. Jazyk týchto správ je už menej formálny ako v prvých piatich kapitolách o Pracovníkoch svetla. Zároveň sú v každej správe zahrnuté otázky z publika a odpovede od Jeshua.

10,1 - Mužské a ženské energie

E-mail Tlačiť PDF

Drahí priatelia, je pre mňa veľkou radosťou byť opäť s Vami. Som tak rád, že som vo Vašej spoločnosti. Máte sklon pozerať na mňa a na bytosti ako som ja, zdola, ako na Majstrov, ale my to nevidíme takým spôsobom.
     My vás vidíme ako sledujete svoju Cestu na Zemi v náročných časoch, v čase, keď sa mnoho mení a vidíme vás rásť smerom k Vášmu vlastnému Majstrovstvu. Vidíme Vás ako sa stávate Majstrami, ku ktorým stále ešte v tomto čase vzhliadate. A to je presne to o čom to všetko je – nájdení vášho vlastného Majstrovstva!

Nenasledujte žiadneho Majstra, ktorý je vám predvedený tradíciou alebo knihami alebo čímkoľvek, čo vám hovorí niekto iný.
     Ale nájdite svoje vlastné Majstrovstvo – o tom to všetko je.

Dnes by som rád hovoril o téme, ktorá siaha ďaleko do Vašej histórie: energiách muža a ženy. Tieto energie sú dvoma stránkami Jedného. Preto nie sú skutočne protikladné alebo dualistické, sú jedno, sú dvoma tvárami jednej energie.

Posledná úprava ( Sobota, 06 Marec 2010 13:17 ) Čítať viac...